2012-12-21

På Spåret - Aschberg drar en fräckis


Henrik Dorsin - Intervju 2012


Alf Robertson - Jag lämnar Mitt Hjärta i Göteborg


Stefan & Krister - Birger åker skidor på Sågspån


Rod Stewart (Nytt album 2012)

Nu har Rod Stewart kommit ut med ett nytt julalbum. Albumtiteln är Merry Christmas Baby. Skivan finns att lyssna på Spotify. Albumet innehåller 13 amerikanska jullåtar. Bland annat Silent Night och Blue Christmas eller också Auld Lang Syne.spotify:user:hampusdavinder:playlist:0Tqyks84pB0Ij7ssU0FHdR

Rod Stewart till Stockholm 2013 (Resension nr 1)

En stor legend från 1960-talet och 1970-talet besöker Sverige. Den brittiska musikern Rod Stewart besöker Stockholm den 15 juni 2013. Det vore häftigt att se Stewart live om han hade kommit närmare Göteborg. Sommaren 2013 besöker han Stockholm. Stewart är mest känd för att ha gjort låten "Sailing". Rod Stewart har också gjort en samling skivor som hette "The American Songbook" under det sena 2000-talet. Stewart har varit tillsammans med den svenska skådespelerskan Britt Ekland (som varit med i Stjärnorna På Slottet under TV-seriens inspelning 2007).
Se länk till turnékalendern nedan:
http://www.rodstewart.com/events/

Albert & Herbert - I nöd och Lust (akt 2)


Albert & Herbert - I nöd och lust (akt 1)


Fredag den 21 december

Jag har fått sanslöst mycket besök på den senaste tiden. Väldigt bra. Besök har vält in på denna blogg. Fortsätt så. Ett inlägg har fått 18 besök. Många får gå in på denna blogg och läsa och se youtubeklipp. Ibland får jag kommentarer på något inlägg. Det händer inte ofta men ibland. En annan bloggare brukar komma in här och kommentera ibland. Det var ett tagsedan sist han gjorde det. Men jag får se när det händer nästa gång. Kommentatorn som jag pratar om har en egen blogg som jag ibland länkar hit. Jag tänkte länka hans blogg nu faktiskt. http://poplistan.blogspot.se/. Så att han får fler besök. Bloggen som jag länkade har funnits uppe sedan kanske 2009. Min blogg har i alla fall funnits uppe på internet sedan 2010. Det var någon gång under oktober 2010 som denna blogg började användas. Denna blogg används än idag. Jag har något som heter Feedjit som är väldigt bra. Feedjit har jag haft bara i år. Idag har jag fått jullov från skolan. Aranäsgymnasiet startar den 8 januari igen. Just nu har jag igång Spotify och lyssnar på Dave Weckl. Det är en väldigt duktig trummis. Jag har samlat ihop 45 låtar i en egen spellista som heter Dave Weckl. Undra hur många rader jag kommer skriva i detta inlägg. Det kanske blir det längsta. Jag vill gärna komma upp i 400 inlägg ganska så snart. Om jag är så aktiv på bloggen som jag har varit under den sista tiden på 2012 så kommer jag nog upp i drygt 400 inlägg.

Robert Gustafsson (live 1994)


Rösta på din bästa låt med Tom Waits

Tom Waits

Vinnarlåten på veckans quiz