2012-11-20

Albert & Herbert - É de gratis


Albert & Herbert (TV)


Albert & Herbert - Skulle inte platsa i Gais B-Lag


Ulf Lundell - Kärleken förde oss Samman


En fortsättning på ett inlägg

Jag har skrivit många gånger om dan på min blogg. Kan aldrig i hela mitt liv sluta skriva på min blogg. Jag måste bara göra det. Livet går åt helvete om det inte fungerar att skriva just denna minut eller timme eller vad tusan det är. Viktigt att skriva - tycker jag. Sitter och skriver hur mycket som helst - gärna varje dag. Även om jag inte har någon bra uppkoppling till internet - så vill jag skriva. Men om jag inte har bra uppkoppling så går det inte så bra att skriva. Det ska jag göra dagligen. Det går inte ens en dag utan att jag har skrivit eller länkat någonting på min blogg. Jag minns - jag tror det var antingen 2010 eller 2011 så hade jag och mina föräldrar varit på någon träff (och de dagar vi var borta så kunde jag inte blogga.) Det var inte alls bra - tyckte jag. Men nu  har det blivit en stor ändring på det. Nu skriver jag jämt. Varenda dag. Om jag någon gång skulle missa något ord i någon mening (så är det bra att man kan redigera.) Det kan ju hända att jag missar något att skriva - men det är inte ofta. Det kan hända då och då. Jag kollade min muusiksida på facebook. 57 gillamarkeringar. Mer ska det bli hoppas jag. http://www.facebook.com/pages/Hampus-Davinder/205133082843509?ref=ts&fref=ts. Hoppas att ni hittar denna sida genom denna länk. Annars är det något fel.

Ett oväntat möte med en kändis.

Nu har kvällen börjat stiga in. Nu har jag kommit till det 304:e inlägget för 2012. En govän tíll mig har en blogg som jag brukar kolla på (den startades i år och har 915 inlägg bara för 2012. http://landismaxan.blogspot.se/. Jag sprider gärna andras bloggar vidare (så de som bloggar kommer någon vart.) Till exempel jag brukar lägga in en länk till min lärares blogg ibland i något inlägg. Idén till detta inlägg var att jag skulle länka en video. Men jag skiter i det just nu (för att det är ju roligt att skriva också. Det är ju då man får mer läsare. Jag har varit i Kungsbacka tidigare idag (på Claes Ohlsson. För att jag skulle köpa en sak. Plötsligt så står det en man på min högra sida. Jag funderade en bra stund. Tyckte att han var lik Hans Erik Dyvik Husby. Men det var inte han. För det var nämligen Ebbot Lundberg. En mycket häftig upplevelse. Och så gör man det på Ulf Lundells födelsedag också.

Blogginlägg

Äntligen har man passerat 300 inlägg. Vad härligt. Då är det bara att fortsätta blogga. När jag började skriva detta inlägg så skrev jag ingen titel. Jag gjorde det efteråt istället. Så titeln blev Blogginlägg. Så ska det vara Blogginlägg på etiketter också . Just nu blev jag avbruten. Men jag kommer att skriva snart igen. Nu är jag tillbaka.

Tisdag den 20 november

Det är en ledig dag från skolan. Att det skulle vara ledigt just denna dag (det beror på att Aranäsgymnasiet har studiedag.) Det är en speciell dag idag. En stor dag. Artisten Ulf Lundell fyller 63 år idag. (Född den 20 november 1949). Han är en av Sveriges kända musiker.



Länken ovanför är till live-versionen av "Rebeller" av Lundell. Från albumet  "Unplugged Solo" från 2011.Jag har inte hört den låten så mycket.  



Denna länk är en länk till en låt som heter "Rom i Regnet" (en liveversion av Ulf Lundell. Filmad från Gröna Lund 2010. 

Eric Clapton Live MTV Unplugged (Full Concert 1992)